Hydradermie Lift
trajanje:
60
min
Opis tretmana

Sa godinama se mišići manje koriste, koža gubi tonus, a konture lica gube definiciju.  Ekskluzivna patentirana metoda tretmana koja koristi stimulaciju mišića lica za poboljšanje tonusa i lifting . Crte lica se trenutno podižu; vidljivi znaci starenja kože su smanjeni. 

Hydradermie Lift  radi se pomoću tehnologije Hydraderm Cellular Energy aparata, koji predstavlja vrhunac tehnologije u svetu kozmetologije.

Tajne tretmana
  1. Drenaža protiv starenja sa elektrodama i specifičnim manevrima, vidno ublažavaju napetost, poboljšavaju mikrocirkulaciju kože; dekongestivanje limfe i detoksikaciju potkožnog tkiva.
  2. Stimulacija mišića lica radi na definisanju mišićnih grupa, poboljšanju elastičnosti i tonusa, podizanju kontura lica i jačanju mišićne aktivnosti
  3. Učvršćujuća i opuštajuća masaža sa koncentrovanom serum kremom poboljšava mikrocirkulaciju i unos kiseonika, koža je obnovljena, čvršća i tonirana

Rezultat tretmana

Tretman „vežbanja” mišića lica koji daje trenutni efekat liftinga, konture lica su definisanije, bore su glatkije, koža ima više sjaja i tonusa.

Preporučujemo početni kurs : od 3 do 6 tretmana, sa učestalošću od 1-2 tretmana nedeljno. 

Za održavanje lifting rezultata preporučujemo 1 do 2 puta mesečno tokom cele godine.

Hydradermie Lift