Skincare eksperti
Alternativa ili dopuna estetskoj medicini
Beauty Tretmani jedinstveni u svetu.

Na čelu najsavremenijih istraživanja Beauty & Skincare industrije, Guinot je brend kao nijedan drugi. Zahvaljujući avangardnom pristupu i najmodernijoj tehnologiji, brend nastavlja da pravi velike korake u nauci o lepoti, omogućavajući terapeutima da ženama pruže spektakularne rezultate.

Guinot nudi tretmane koji su prava alternativa estetskoj medicini koji kombinuje:
Guinot Beauty terapeuti pomažu ženama da postignu željene rezultate i ostvare svoj pun potencijal preporukom delotvornih Guinot tretmana. Terapeuti koriste jedinstvene, ekskluzivne aparativne ili ručne protokole tretmana.

Guinot istraživanja konstantno pomeraju granice efektnosti i performansi kako bi poboljšali i otkrili nove tehnike i samim tim osigurali uspeh Guinot Beauty salona širom sveta.
Naš profesionalni tim će sa zadovoljstvom odgovoriti na Vaše zahteve i pomoći Vam da započnete sopstveni kozmetički biznis. Ukoliko želite da zakažete sastanak kako biste se upoznali sa Guinot brendom, budite slobodni da nas kontaktirate.
Beauty terapeut - "Beauty doktor"
Uz Guinot Institut Paris znanje je imperativ! Guinot pažljivo i temeljno obučava Beauty terapeute, naše „eksperte za lepotu“ koji primenjuju svoja znanja o Guinot metodama tretmana kako bi postigli brze i vidljive rezultate. Svi klijenti ostvaruju potpuni benefit uz personalizovane Beauty konsultacije sa Guinot terapeutom – postavljanje anamneze i dijagnoze, nakon toga preporuka tretmana kao i kućne i profesionalne nege koja odgovara potrebama klijenta i beauty ciljevima.