Age Summum
trajanje:
50
min
Opis tretmana

Uklanja godine sa vašeg lica, zahvaljujući moćnim aktivnim sastojcima, koža odmah izgleda podmlađeno, prosvetljeno i blistavo. GUINOT eksperti za anti-ageing negu kože su kreirali Age Summum, kozmetički tretman koji kombinuje tehnologiju i ekskluzivne ručne pokrete za vidljive anti-age efekte.

Tajne tretmana

DERMOABRAZIVNI PILING, SERUM SA VITAMINOM C I CELLULAR LIFE COMPLEX, ANTI-AGEING MASAŽA, PRO-KOLAGEN MASKA

 

  1. Gommage Dermabrasion -AGE SUMMUM počinje sa primenom dermoabrazivnog pilinga. Proces eksfolijacije, sa aktivnim mikročesticama, oslobađa kožu od izumrlih ćelija i omogućava pojavu novih ćelija. Od same početne faze tretmana, koža već izgleda podmlađeno, fine linije su ublažene a lice prosvetljeno. 
  2. Regenerativni anti-age serum/antioksidativno i regenerativno dejstvo. 

U ekspertskim rukama Guinot terapeuta, koža apsorbuje regenerativni serum AGE SUMMUM, obogaćen Cellular Life kompleksom koji sadrži 56 biološki aktivnih sastojaka i čist visoko koncentrovan vitamin C. Ovi jedinstveni sastojci podstiču regeneraciju kože efikasnim podsticanjem aktivnosti ćelija i obnavljanjem kožne barijere. 

  1. Tretman se nastavlja anti-ageing masažom za reoblikovanje kontura lica, koja se sastoji od 15 ekskluzivnih pokreta i nanošenjem AGE SUMMUM seruma, obogaćenim hijaluronskom kiselinom koja učvršćuje tkivo i protivi se opuštanju kože. Koža je ponovo zategnuta. 
  2. Age Summum tretman se završava nanošenjem anti-ageing maske sa pro-kolagenom za blistavu kožu. Koža odmah izgleda čvršće.

Rezultat tretmana

Bore i linije su odmah glatkije (39,7% smanjenje bora); koža je čvršća. (48,7% porast elastičnosti kože); lice ponovo blista i vidno je prosvetljeno.

Age Summum