TECHNI SPA

Tretiranje celulita sa Lipo Dermo Oblikovanjem

Vitka figura, zategnuto telo I tonirana koža.. o tome svi sanjamo! Svaka žena- bez obzira da li je punija ili super tanka - zna da je tretiranje celulita pravi izazov. Sada, sa TechniSPA® revolucionarnom tehnologijom, moguće je postići efektne rezultate! Ovaj vodeći tretman deluje istovremeno na kožu ali i na mišiće koje zateže i tonira istovremeno otklanjajući celulit.

Jedinstvena kombinacija tri simultane tehnike za oblikovanje tela.

Posle intenzivnog istraživanja efekata različitih tretmanskih metoda , Guinot je kreirao aparat TechniSPA®. Inovativni ,,Vajar " aparat izvodi tri akcije za mršavljenje u isto vreme a za povećanje efikasnosti u borbi protiv celulita. Aparat je dizajniran da reprodukujuje manuelne masažne pokrete terapeuta ali sa većom preciznošću i da perfektno modeluje obline sa još boljim komforom. Trenutni rezultati od prvog tretmana : « pomorandžina kora » je redukovana, koža je nežne i zategnuta, telo je ćvršće i bolje tonirano.

TAJNE TRETMANA

"RAZBIJANJE" CELULITA: LIPO-OBLIKOVANJE

Kao što vajar oblikuje konture tela tako I tretman omogućava relaksirajuću subdermalnu masažu koja nežno rasteže I rola kožu.

"RASTVARANJE" CELULITA: JONIZACIJA

Jonizacija pomaže prodiranje aktivnih anti-celulitnih sastojaka tokom tretmana iz gelova dublje u kožu. Ovaj process deluje na ćelijskom nivou I "rastvara" celulit.

DRENAŽA TOKSINA : STIMULACIJA

Oblikujući roleri nežno stimulišu mišićnu kontrakciju koja pomaže dreniranje toksina I masnih depozita, zateže tkivo I pospešuje snabdevanje krvi kiseonikom, dajući zategnut I toniran izgled.